Rioolpomp onderhoud

Bent u in het bezit van een rioolpomp die hard aan onderhoud toe is? Neem dan contact op met Pompentechniek West. Wij zijn een onafhankelijk bedrijf dat het onderhoud, de reparatie, revisie en verkoop van pompinstallaties verzorgt.

Is uw rioolpomp aan onderhoud toe?

Het is verstandig om uw rioolpomp regelmatig van onderhoud te voorzien. Hierdoor wordt de levensduur van de pomp langer en worden technische storingen beperkt. Mocht u dan toch onverhoopt een technische storing hebben, dan kunt u 24 uur per dag en zeven dagen in de week contact met ons opnemen. Wij sturen dan zo spoedig mogelijk een monteur langs.

Pompentechniek West verzorgt niet alleen het onderhoud van een rioolpomp, maar onderhoud en repareert eigenlijk elke pompinstallatie. Hierbij maakt de functie of grootte van de pomp geen verschil. Om de kwaliteit van onze producten te waarborgen, geven we u altijd één jaar garantie. Na die tijd is het mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten.

Goede service en advies op maat!

Wilt u Pompentechniek West inschakelen voor het onderhoud aan bijvoorbeeld uw rioolpomp? Bel ons dan direct en maak een afspraak via 0174 – 820 360. Onze medewerkers helpen u graag bij de reparatie of het onderhoud van uw pomp. Ook voorzien we u graag van een persoonlijk advies wanneer u daar behoefte aan heeft. Wij vinden goede service en advies op maat erg belangrijk.

N

Service

N

Advies

N

Installatie

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht