Bronpomp kopen

Wanneer u een bronpomp wilt kopen, kunt u uitstekend terecht bij Pompentechniek West. Wij zijn een betrouwbare leverancier voor diverse soorten pompen. Daarnaast verzorgen we ook het onderhoud en reparaties voor pompen. Wij bieden u persoonlijke service: 24 uur per dag en zeven dagen in de week!

Een bronpomp kopen? Het kan bij Pompentechniek West!

Een bronpomp is een pomp die in, de naam zegt het al, bron wordt geplaatst. Denk hierbij aan een grondwaterput. Uit deze bron kan de pomp onder een hoge druk water verpompen door een speciale persuitgang. U kunt een bronpomp inzetten bij water dat dieper zit dan acht meter.

Als u uw bronpomp koopt bij Pompentechniek West heeft u keuze uit een ruim assortiment aan RVS bronpompen. We verkopen namelijk verschillende series. U heeft keuze uit de volgende bronpompen:

  • Serie 3’’ RVS bronpompen;
  • Serie 4’’ RVS bronpompen;
  • Compleet RVS bronpompen 4’’;
  • SF6 bronpompen.

De bronpomp die u bij Pompentechniek West kunt kopen is onder andere geschikt voor beregeningsinstallaties, drukinstallaties en brandbestrijdingssystemen. Ook verkopen we bronpompen die gebruikt kunnen worden voor fonteinen en in de agrarische sector.

Neem contact op met de betrouwbare leverancier

Wilt u een bronpomp kopen bij een betrouwbare leverancier? Neem dan contact met ons op en plan een afspraak! Dit kan door te bellen naar 0174 – 820 360. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van de verschillende bronpompen. Zoekt u nog een partij die het onderhoud van uw pompen kan verzorgen? Ook dan kunt u bij ons terecht! Wij zijn gevestigd in de Lier, Westland.

N

Service

N

Advies

N

Installatie

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht