Grondwaterpomp onderhoud

Heeft u een grondwaterpomp die u wilt laten repareren of die dringend onderhoud nodig heeft? Pompentechniek West is een betrouwbare leverancier voor al uw pompen. Maar ook voor het nodige onderhoud, reparaties of revisies kunt u bij ons terecht. Wij zijn een zelfstandige organisatie gevestigd in De Lier met de nodige kennis en ervaring. Met een specialisatie op het gebied van verschillende pompen komen wij altijd tot het beste resultaat.

Laat het nodige onderhoud plegen aan uw grondwaterpomp

Wanneer u een pomp laat installeren door Pompentechniek West, heeft u altijd één jaar garantie. Wij adviseren u om daarna een onderhoudscontract op te laten stellen. Zo weet u precies wanneer uw grondwaterpomp onderhoud nodig heeft en kunt u snel schakelen wanneer u deze moet laten repareren. Ontstaat er een probleem? Wij zijn 24/7 voor u bereikbaar zodat u ons altijd kunt bereiken en inschakelen. Wij vinden het belangrijk dat u een snelle service ervaart en voor geen enkele verrassing komt te staan. Daarom maken wij altijd vooraf een prijsopgaaf zodat u precies weet wat u kunt verwachten wanneer u ons wilt inschakelen voor het repareren van uw grondwaterpomp of uitvoeren van onderhoud.

Vraag naar de mogelijkheden

Naast reparaties en onderhoud voeren wij ook de installatie, verkoop en revisie uit voor verschillende pompinstallaties. Denk hierbij aan hogedrukpompen, compressoren, aandrijfsystemen, vloeistofpompen en mengkleppen. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden wanneer u een grondwaterpomp wilt laten repareren? Neem dan contact met ons op en laat u door ons vakkundige personeel adviseren over alle mogelijkheden. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0174 – 820 360. Mailt u liever? Geen probleem! Wij zijn per e-mail bereikbaar op info@pompentechniekwest.nl.

N

Service

N

Advies

N

Installatie

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht