Compressor reparatie

U zoekt een betrouwbare partij die u kunt inschakelen voor het onderhoud of bij een reparatie van uw compressor. Zoek dan niet verder en neem contact op met Pompentechniek West. Wij kunnen u helpen met onderhoud en reparatie van uw compressor.

Pompentechniek West verzorgt het onderhoud en reparatie van uw compressor

Een compressor is een machine die lucht aanzuigt en samenperst. Deze samengeperste lucht kunt u vervolgens via een slang weer gecontroleerd naar buiten laten. De mogelijkheden van een compressor zijn enorm divers. U kunt er banden mee oppompen maar ook muurtjes mee slopen of moeren vast- en losdraaien.

Wanneer u een reparatie heeft of onderhoud aan uw compressor noodzakelijk is, kunt u Pompentechniek West inschakelen. Wij verzorgen het onderhoud en de reparatie van pompinstallaties. Hierbij maakt het niet uit hoe groot de installatie is of wat de functie ervan is. U kunt bij ons een onderhoudscontract afsluiten voor het onderhoud van uw compressor. Daarnaast zijn wij 24 uur per dag en zeven dagen in de week bereikbaar voor de reparatie van pompinstallaties. Ook krijgt u bij ons altijd één jaar garantie.

Moderne werkplaats

Bij Pompentechniek West beschikken we over een grote werkplaats. Deze is zeer modern en geoutilleerd. In onze werkplaats vindt u de diverse faciliteiten, zoals meet- en diagnose apparatuur, reinigingsapparatuur, lasapparatuur en een spuitcabine. Voor een reparatie aan bijvoorbeeld uw compressor hebben wij dus alles in huis!

Nieuwsgiering? Bel direct en maak een afspraak!

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden die Pompentechniek West u kan bieden? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Bel ons via het nummer 0174 – 820 360. Wij geven u graag advies over het onderhoud of de reparatie van uw compressor.

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht