Werkplaats

 

Werkplaats

Het repareren en onderhouden van uw pompen vindt plaats in een moderne, geoutilleerde werkplaats. Deze werkplaats beschikt over diverse faciliteiten zoals de meet- en diagnose apparatuur om alle denkbare omstandigheden te simuleren. Ook reinigingsapparatuur, lasapparatuur en een spuitcabine behoren tot de bekleding van ons pand.

Revisie en reparatie van uw pompen of kleppen.

Pompentechniek West beschikt over diverse faciliteiten om uw pomp of aandrijfmotor te repareren. Ook is het mogelijk om een completen revisie te laten uitvoeren voor uw pomp. Hierbij hebben we de mogelijkheid om de gehele pomp te stralen en opnieuw te coaten, zodat de pomp weer als nieuw is. Alle door ons gerepareerde of gereviseerde producten worden uitvoerig getest op capaciteit en lekkage zodat, er altijd gegarandeerd een goed product de deur uitgaat. Tevens hebben alle door ons gerepareerde en gereviseerde producten 1 jaar garantie op productfouten.

Ruilsysteem

Pompentechniek West beschikt tevens ook over een ruilsysteem om uw continuïteit in uw bedrijf te garanderen. U kunt zelf bij ons terecht om uw oude pomp in te ruilen en een gereviseerd exemplaar direct mee terug te nemen. Of u laat door ons vakkundige personeel het product uitwisselen. Pompentechniek West heeft diverse gereviseerd pompen en mengkleppen op voorraad van de volgende merken: Ebara, Grundfos, Johnson, Stork, Lowara, Goan, Duijverlaar, Ridder, Honeywell en Centra.

Neem contact op