Pomp reparatie

Heeft u een pomp die een reparatie of revisie nodig heeft? Pompentechniek West is een zelfstandige organisatie en helpt u graag. Met een flinke dosis kennis en jarenlange ervaring reviseren of repareren wij uw pomp in een mum van tijd. Dit gebeurt in onze moderne en geoutilleerde werkplaats waar wij gebruik maken van de beste faciliteiten. Denk hierbij aan reinigingsapparatuur, een spuitcabine, meet- en diagnose apparatuur en lasapparatuur.

Kies voor een pomp reparatie of revisie en laat uw pomp weer stralen als nieuw

Pompentechniek West beschikt over verschillende machines waarmee wij uw aandrijfmotor of pomp kunnen reviseren en repareren. Naast een reparatie bieden wij ook de mogelijkheid voor een complete revisie. Hierbij stralen wij de gehele pomp om deze vervolgens weer opnieuw te coaten. Na de revisie ziet uw pomp er weer als nieuw uit. Om de beste kwaliteit te kunnen garanderen worden alle gerepareerde en gereviseerde producten door ons getest op lekkage en capaciteit in onze moderne werkplaats. Zo weet u zeker dat u met een goed product de deur uitgaat. Als extra service bieden wij gerepareerde en gereviseerde producten 1 jaar garantie. Mocht er na onze uitvoerige test toch een productfout ontstaan, horen wij dit graag van u.

Maak gebruik van ons ruilsysteem

Wij begrijpen dat u de continuïteit in uw bedrijf wilt blijven garanderen. Daarom is het mogelijk om uw oude pomp in te ruilen en een gereviseerd exemplaar direct mee te nemen. Met deze ruilservice weet u zeker dat u altijd een goed werkende pomp heeft die niet snel weer een reparatie of revisie nodig heeft. Wij bieden gereviseerde mengkleppen en pompen uit voorraad aan van merken als Goan, Ebara, Johnson, Ridder en Honeywell. Door een pomp te reviseren ziet deze er weer als nieuw uit.

Schakel onze hulp in voor een pomp reparatie

Wanneer uw pomp een revisie of reparatie nodig heeft, adviseren wij u graag. Heeft u nog vragen hoe het reviseren of repareren van een pomp precies in zijn werking gaat? Geen probleem! Ons vakkundige personeel staat u graag te woord. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0174 – 820 360 of per mail via info@pompentechniekwest.nl.


N

Service

N

Advies

N

Installatie

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht