Beregeningspomp kopen

U wilt een nieuwe berengingspomp kopen om bijvoorbeeld de gewassen in uw kas te beregenen. Of u wilt er juist eentje aanschaffen voor uw gazon of tuin. Neem in beide gevallen contact op met Pompentechniek West. Wij zijn een zelfstandig bedrijf dat naast de verkoop ook de revisie, reparatie en het onderhoud van pompen in allerlei soorten en maten verzorgd.

Een beregeningspomp kopen kan bij Pompentechniek West!

Tijdens het kopen van een beregeningspomp moet u goed weten waarvoor u de pomp wilt gebruiken. Er zijn namelijk ontzettend veel soorten beregeningspompen voor verschillende doeleinden. U heeft bijvoorbeeld een andere pomp nodig voor het beregenen van een gazon dan voor het beregenen van een hele tuinbouwkas.

Een beregeningspomp is een zogenaamde zelfaanzuigende pomp. Dit houdt in dat de pomp het water uit een bron, zoals een kanaal of sloot, zuigt en wordt vervolgens gebruikt om uw gazon te beregenen. De pomp bestaat uit een motor en een pomphuis. Via de motor wordt de elektriciteitstoevoer geregeld en in het pomphuis bevinden zich waaiers, een aanzuigaansluiting en een persaansluiting. Dit alles maakt het mogelijk om de pomp te laten beregenen.

Wij adviseren u graag!

Wilt u meer weten over de werking van een beregeningspomp of er gewoon eentje kopen? Neem dan contact op en maak een vrijblijvende afspraak. Dit kan door te bellen naar 0174 – 820 360. Wij adviseren u graag bij het kopen van uw beregeningspomp.

N

Service

 

N

Advies

 

N

Installatie

 

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht