Waterpomp revisie

Heeft u een waterpomp en bent u op zoek naar een professioneel bedrijf dat u kan helpen met de installatie of revisie? Pompentechniek West is een zelfstandige organisatie met een breed assortiment aan waterpompen. Wanneer een waterpomp geïnstalleerd wordt, is het onderhoud en de revisie erg belangrijk. U wilt natuurlijk dat uw pomp zo lang mogelijk blijft werken. U bent bij ons aan het goede adres voor het onderhoud, de reparatie en de revisie.

Een specialist in het uitvoeren van de revisie voor een waterpomp

Bij Pompentechniek West ervaart u de beste service wanneer uw waterpomp revisie nodig heeft. Wij stellen graag een onderhoudscontract voor u op vanaf het moment dat uw jaar garantie is afgelopen. Zo weet u precies wat u te wachten staat en voorkomt u achterstallig onderhoud. Mocht er een probleem ontstaan, staan wij 24/7 voor u klaar. Wij vinden het belangrijk dat u een snelle service ervaart. Het kan gebeuren dat storingen ontstaan in geïnstalleerde pompen. De juiste onderhoudswerkzaamheden zorgen dat uw installaties zonder problemen blijven functioneren.

Schakel onze service in

Wilt u een waterpomp laten installeren of heeft uw bestaande installatie onderhoud en revisie nodig? Op alle producten van Pompentechniek West zit één jaar garantie als extra service. Neem gerust contact op met ons professionele personeel en bespreek alle mogelijkheden. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0174 – 820 360 of stuur ons een e-mail op info@pompentechniekwest.nl.


N

Service

N

Advies

N

Installatie

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht