Pomp onderhoud

Bent u op zoek naar een pomp specialist die u kan helpen met het onderhoud, de revisie en installatie? Pompentechniek West is een zelfstandige organisatie gelegen in De Lier in regio Westland. Dankzij jaren ervaring en kennis op het gebied van verschillende pompinstallaties is geen enkele uitdaging ons te veel.

Onderhoud aan uw pomp door een specialist in een moderne werkplaats

Het onderhoud aan uw pomp wordt uitgevoerd in onze geoutilleerde en moderne werkplaats. Hierbij wordt een nauwkeurige onderhoudsbeurt uitgevoerd met professionele meet- en diagnose apparatuur. Moet er een onderdeel gerepareerd worden? Geen probleem! Ons vakkundige personeel weet met speciale materialen zoals lasapparatuur, spuitcabines en reinigingsapparatuur altijd het beste resultaat te behalen. Ook is het mogelijk om een complete revisie uit te laten voeren. Wanneer u dit wenst, kan uw pomp worden gestraald en opnieuw worden gecoat. Zo ziet uw pomp er weer als nieuw uit.

Last van een storing? Wij zijn 24/7 bereikbaar

Bent u benieuwd wat er mogelijk is? Of wilt u weten wat voor soort onderhoud uw pomp nodig heeft? Of heeft u last van een storing? U kunt ons 24/7 bereiken. Neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar 0174 – 820 360. Stuurt u liever een mailtje met al uw vragen? Wij zijn per e-mail bereikbaar op info@pompentechniekwest.nl.

N

Service

N

Advies

N

Installatie

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht