Hogedrukpomp reparatie

Wanneer een hogedrukpomp kapot gaat is dat vervelend, maar Pompentechniek West is altijd beschikbaar om de reparatie aan uw hogedrukpomp uit te voeren. Wij zijn namelijk 24/7 telefonisch bereikbaar. Wanneer u dus met spoed een reparatie nodig heeft voor uw hogedrukpomp, kunt u ons altijd bereiken.

Hogedrukpomp kapot? Pompentechniek West is de betrouwbare partner voor uw reparatie

Een hogedrukpomp wordt vaak gebruikt voor verschillende doeleinden. Ze zijn geschikt voor continu en intermitterend gebruik. De hogedrukpomp bestaat uit een aandrijf- en watervoerend gedeelte. In deze pomp worden een aantal zogenaamde plunjers mechanisch aangedreven. Deze zorgen ervoor dat steeds dezelfde hoeveelheid water wordt verplaatst. In een hogedrukpomp zitten dus een aantal onderdelen die soms een reparatie nodig hebben. Bij Pompentechniek verzorgen we een reparatie aan alles wat onder een pompinstallatie valt, dus ook een hogedrukpomp.

Wanneer Pompentechniek West reparaties verzorgt maakt de functie of grootte van de pomp geen verschil. Wanneer u een pomp bij ons koopt, krijgt u hier één jaar garantie op. Na die periode kunt u een onderhoudscontract afsluiten. Hierdoor gaat uw pomp langer mee en heeft u er jaren plezier van.

Bel en maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek

Wilt u een reparatie laten uitvoeren aan uw hogedrukpomp? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Wij zijn te bereiken via het volgende telefoonnummer: 0174 – 820 360. Onze medewerkers helpen u graag bij reparatie van uw hogedrukpomp!

N

Service

N

Advies

N

Installatie

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht