Hydrofoorinstallatie

Een hydrofoorinstallatie is een pomp waarmee u automatisch waterdruk op een leiding kunt zetten. Deze pomp is te gebruiken voor verschillende doeleinden en u vindt de juiste hydrofoorinstallatie bij Pompentechniek West. Wij zijn een onafhankelijk bedrijf dat diverse soorten pompinstallaties verkoopt, onderhoudt en repareert.

Voor ieder doeleinde een passende hydrofoorinstallatie

Een hydrofoorinstallatie bestaat in verschillende soorten en wordt vaak ingezet bij situaties waarbij er altijd druk op de leiding moet staan. Om die druk te regelen zijn er ook weer diverse methodes. U heeft keuze uit de volgende methodes:

  • Een installatie met een frequentieregelaar;
  • Een installatie met drukschakelaar en drukvat;
  • Een installatie met elektronische regelaar.

Al deze soorten kennen weer zijn voor- en nadelen. Zo kunt u een hydrofoorinstallatie met frequentieregelaar het beste inzetten bij situaties waarin rustig op toeren en af toeren van belang is. Hierdoor is de pomp energiezuinig en gaat hij lang mee. Wanneer u een pomp nodig heeft die een kleine waterbuffer heeft, is het verstandig om te kiezen voor een installatie met drukschakelaar en drukvat. Deze zijn prettig in situaties waarbij de toevoer van elektriciteit varieert. Denk bijvoorbeeld aan een pomp op een boot. Bent u op zoek naar een pomp die geschikt is in gevallen waarbij er geen druppellekkages of kleine waterafnames zijn, kies dan voor een pomp met elektronische regelaar.

Bel voor een persoonlijk advies

Weet u niet helemaal welke hydrofoorinstallatie bij uw situatie past en wilt u een persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak. Dit doet u door te bellen naar 0174 – 820 360. Wij zijn u graag van dienst bij het onderhoud, de reparatie of het kopen van een hydrofoorinstallatie of andere pompinstallaties!

N

Service

N

Advies

N

Installatie

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht